Jouw motor verkopen: altijd een mooi bod van een professional

Een motor is een goed vervoermiddel om voor langere tijd van te genieten, echter zijn er altijd momenten waarop je tot verkoop over wilt gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verkoop vanwege een nieuwe aankoop, maar ook wanneer je schade hebt gereden en je deze niet meer wilt repareren. De motor verkopen zorgt ervoor dat je toch een goed bedrag krijgt, terwijl je ook van veel gemakken kunt profiteren. Door goed te weten wat je allemaal moet doen, zorg je dat jouw motor binnen een korte tijd niet meer bij jou voor de deur staat.

De motor verkopen aan de hand van gegevens

Een motor verkopen begint bij het aanmelden van jouw voertuig. Je moet er hierbij voor zorgen dat je al jouw gegevens invult en ook de gegevens van de motor zo nauwkeurig mogelijk invult. Je zorgt er hiermee voor dat de professional kan bepalen of jouw motor nog verkocht kan worden. Zorg er ook voor dat je de aanmelding bevestigt, zodat jouw voertuig gevonden wordt door eventuele geïnteresseerden. Je hoeft dan alleen nog maar te wachten op de eerste biedingen, waar jij een keuze uit kunt maken en kunt besluiten of je jouw motor daadwerkelijk verkoopt.

Meerdere professionals via osw vinden

Na de aanmelding bij een professional zoals osw kun je genieten van de gemakken die je ze bieden. De aanmelding van jouw motor zorgt ervoor dat verschillende geïnteresseerden jouw voertuig kunnen vinden en een bod uit kunnen brengen. Je krijgt hierdoor verschillende sloopbedrijven of andere professionals die een bepaald bedrag over hebben voor jouw voertuig. Iedere keer dat je een bod ontvangt, ontvang je ook een melding van osw. Je bepaalt dan zelf of je het bod accepteert en een afspraak inplant voor het ophalen van jouw voertuig.

De laatste overschrijvingen regelen

Dankzij osw is jouw motor binnen een korte tijd verkocht en kun je het geld gelijk op jouw rekening krijgen. Ook contante betalingen zijn mogelijk bij bedrijven. Je maakt zelf een afspraak met de koper, zodat je het helemaal aan jouw wensen aan kunt passen en het ook op een moment kunt doen dat het jou het beste uitkomt. De koper haalt jouw motor op en jij hebt nergens meer omkijken naar. Het enige wat je nog hoeft te regelen, is de overschrijving van het voertuig op de nieuwe naam. De verzekering kan vanaf dat moment stopgezet worden.

Geef een reactie